avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Integritatea teritoriala a Romaniei
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Integritatea teritoriala a Romaniei

Buna ziua,

M-ar interesa sa aflu un raspuns la urmatoarea intrebare:

- privatizarile (vanzarea firmelor romanesti catre grupuri/societati straine) nu reprezinta o problema pentru integritatea teritoriala a Romaniei (un fel de tara in tara) - o bucatica din tara noastra este sub conducere straina?
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 06:54, 23 Iulie 2015
Conform Constitutiei Romaniei:
Teritoriul ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.

Vanzarea unei firme Romanesti catre o societate straina nu incalca acest articol din constitutia Romaniei?
pai cum nu se produce nimic, asa se dau dobanzile si banii inapoi 'troicii'.
din biruri si renuntare la teritoriile/activele puse amanet.
e un mecanism diabolic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a profesa in romania al unor persoane straine irina_trusca irina_trusca Buna ziua, M-ar interesa sa stiu mai multe referitor la urmatorul subiect: - daca prin intermediul unui grup strain care a preluat o fabrica din Romania ... (vezi toată discuția)
Români de pretutindeni – mcc este proiectul care trebuie sã uneascà poporul român constantincojocaru constantincojocaru Revin la apelurile mele anterioare şi vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul ... (vezi toată discuția)
Obtinere cetatenie geluchelmus1971 geluchelmus1971 soacra mea are inregistrat la primarie cal si caruta.Am lucrat acasa 3 ani,dar nu pot demonstra.E suficient pentru pt.13 din legea cetateniei? (vezi toată discuția)