avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat full time intr-un loc de munca, part time in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat full time intr-un loc de munca, part time in alt loc

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: daca un individ este angajat intr-un loc de munca full time, se poate angaja part time (4 ore) in alt loc de munca?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 23 Iulie 2015
Potrivit art.35 C.mun, exista aceasta posibilitate, legea nelimitand numarul de c.i.m. care se pot incheia de o singura persoana , fie cu norma intreaga sau cu timp partial, fie pe durata nedeterminata sau determinat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! daca lucrez full time ( 8 ore) ... Ali23.06 Ali23.06 Buna ziua ! Daca lucrez full time ( 8 ore) ca asistent medical , poate incheia un alt contract tot full time 8 ore la o firma unde voi fi agent de vanzari ... (vezi toată discuția)
Daca ai un job full time de 8 ore si unu de 4 mai poti sa te angajezi part time si in alta parte pe 4 ore? keeNy keeNy Daca ai un job full time de 8 ore si unu de 4 mai poti sa te angajezi part time si in alta parte pe 4 ore? (vezi toată discuția)
Cate cim poate avea un salariat student97 student97 Buna ziua, As avea o intrebare. Daca salariatul X lucreaza cu CIM full time ( 8 ore) la firma A, poate inchide un alt CIM cu firma B tot full time 8 ore? Nu ... (vezi toată discuția)