avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Problema vanzare teren intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Problema vanzare teren intravilan

Doresc sa vand un teren aflat in UAT Cluj-Napoca, categoria de folosinta curti constructii. Notarul la care am apelat in vederea realizarii tranzactiei mi-a spus ca nu pot vinde terenul intrucat pe extrasul cf, la rubrica date referitoare la teren, in tabel, la intravilan ,este trecuta o "liniuta". Pentru a putea vinde terenul, notarul mi-a zis ca trebuie intocmita o documentatie cadastrala pentru a inlocui "liniuta" cu "DA". E justificata solicitarea lui?
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 20:29, 22 Iulie 2015
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare numar cadastral Lucky3 Lucky3 Buna ziua ! In anul 2008 am facut cadastrul pentru un imobil plus teren , in judetul Arges . . Acum as dori sa il vand , dar mi s-a spus ca numarul cadastral ... (vezi toată discuția)
Teren agricol sau faneata; autorizatie de construire Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Buna ziua, Situatia este in felul urmator: un teren situat intravilan intr-o mica localitate din judetul Arges Terenul se vinde in decembrie 2004, ... (vezi toată discuția)
Constatarea dreptilui de proprietate lordionis lordionis Buna. De ce documente am avea nevoie pentru obtinerea Ordinului Prefectului pt. constatarea dreptului de proprietate pe un teren intravilan fara constructie pe ... (vezi toată discuția)