avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie D100 Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratie D100 Anaf

Buna ziua ,
Am depus o declaratie D100 online , si am gresit completarea, bineinteles, ca am primit recipisa cu document cu erori de validare.
Intre timp ,am depus din nou in forma corecta declaratia 100, pentru care am primit recipisa cu stare document valida.
In acest caz, in care am depus aceeasi declaratie de 2 ori insa doar una este corecta , ce trebuie sa fac ?Exista vreo procedura standard?Pot anula cumva prima introducere ?

Multumesc anticipat ,
A
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:43, 23 Iulie 2015
Prima nefiind validata nici nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D100 ndeea ndeea Am descarcat si depus ieri 24.07.2018 formularul D100 pentru impozit micro de 1% si doar azi 25.07.2018 am reusit sa descarc recipisa in care mi-a aparut ... (vezi toată discuția)
Corectare d100 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am depus o declaratie 100 pe primul trimestru al anului 2018, firma nu este platitoare de tva, dar cand am completat-o am pus RO in fata codului ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)