Silver78 
	    	Utilizator

Silver78 
	    	Utilizator	    

Silver78, utilizator
 Silver78, utilizator 	
			 DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

Silver78 
	    	Utilizator

Silver78 
	    	Utilizator	    

Silver78, utilizator
 Silver78, utilizator 	
			 enache ramona	                   

Buna ziua, as dori sa stiu daca in calitate de mostenitor sezinar , pot incheia un contract de arenda avand ca obiect un teren agricol, pana la definitivarea ... (vezi toată discuția)
	                    enache ramona	                   

Buna ziua, as dori sa stiu daca in calitate de mostenitor sezinar , pot incheia un contract de arenda avand ca obiect un teren agricol, pana la definitivarea ... (vezi toată discuția)

jetli	                   

Bună ziua!
Am o problemă la care nu găsesc o soluţie. La noi în sat este o persoană care de mulţi ani deţine în arendă pământurile bătrânilor ... (vezi toată discuția)
	                    jetli	                   

Bună ziua!
Am o problemă la care nu găsesc o soluţie. La noi în sat este o persoană care de mulţi ani deţine în arendă pământurile bătrânilor ... (vezi toată discuția)

iulian_somitca	                   

Daca nu s-a dezbatut mostenirea un mostenitor poate incheia un contract de arenda? (vezi toată discuția)
	                    iulian_somitca	                   

Daca nu s-a dezbatut mostenirea un mostenitor poate incheia un contract de arenda? (vezi toată discuția)