Alina Ciocanea 
	    	Avocat

Alina Ciocanea 
	    	Avocat	    

G V 
	    	Consultant asigurari

G V 
	    	Consultant asigurari	    

mottofreee 
	    	Utilizator

mottofreee 
	    	Utilizator	    

Pilu 
	    	Utilizator

Pilu 
	    	Utilizator	    

Pe partea de vatamari corporale : 400 lei /zi ingrijiri medicale(din CML) + inca atat pt daune morale -
 Pilu, utilizator
 Pilu, utilizator 	
			~ final discuție ~
 alin2314	                   

am fost lovit de un militar pe trecerea de pietoni care se deplasa la locul de munca si am suferit mai multe fracturi am cml 35-40 zile de la medicul legist ... (vezi toată discuția)
	                    alin2314	                   

am fost lovit de un militar pe trecerea de pietoni care se deplasa la locul de munca si am suferit mai multe fracturi am cml 35-40 zile de la medicul legist ... (vezi toată discuția)

tatianatintisan	                   

Buna ziua,
In urma cu 4 luni sotul meu a suferit un accident rutier (fiind pasager in masina), in urma accidentului s-a ales cu multiple fracturi ale fetei, ... (vezi toată discuția)
	                    tatianatintisan	                   

Buna ziua,
In urma cu 4 luni sotul meu a suferit un accident rutier (fiind pasager in masina), in urma accidentului s-a ales cu multiple fracturi ale fetei, ... (vezi toată discuția)

Elisa9	                   

Mama mea a fost calcata de o masina pe trecerea de pieton. In urma accidentului rutier a suferit o fractura dubla la gamba dreapta, 4 coaste rupte, plagi pe ... (vezi toată discuția)
	                    Elisa9	                   

Mama mea a fost calcata de o masina pe trecerea de pieton. In urma accidentului rutier a suferit o fractura dubla la gamba dreapta, 4 coaste rupte, plagi pe ... (vezi toată discuția)