avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despagubire Rca in caz de deces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despagubire Rca in caz de deces

Mama mea a fost calcata de o masina pe trecerea de pieton. In urma accidentului rutier a suferit o fractura dubla la gamba dreapta, 4 coaste rupte, plagi pe obraz, ureche taiata 2cm, vanatai pe corp. A avut vreo 10 operatii in urma caruia a facut osteomelita . Dupa 10 luni de chin si suferinta legata la patvictima a decedat. As dori sa- mi spuneti ce suma as putea recupera de la asigurari pentru daune morale 1copil , 2 nepoti si ginerele.Si daunele materiale pe care nu am bon cum pot recupera ex. Haine rupte in timpul accidentului, transport pat de spital cu o dubita, curent folosit pentru saltea anti escara deoarece victima a avut 130 kg, ingrijire permanenta la domiciliu( schimbat pampers, spalat, curatenie, mancare, pansare plagi etc)
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
Elisa9, utilizator
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 10:14, 11 Martie 2018
Limita maxima din RCA este putin peste 6 mil euro pentru vatamari corporale si deces urmarea accidentelor rutiere in 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale Allexandru Allexandru Pe data de 3 nov.a.c.am fost implicat intr-un accident rutier ai exact am fost lovit cand ma aflam langa masina mea.Cel care m-a lovit avea o alcolemie de 0,73 ... (vezi toată discuția)
Despagubire in urma unui accident de masina ! fEDDe fEDDe Buna ziua . Numele meu este Alex , am 19 ani si as dori sa adresez cateva intrebari domnilor avocati care ar putea sa ma ajute. Mama mea a avut un accident de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier- despagubire rca deiulina deiulina Buna seara, In anul 2009 parintii mei au fost implicati intr-un grav accident rutier : un cetatean cu 2 la mie alcoolemie a intrat pe contrasens frontal ... (vezi toată discuția)