avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Viza USA, aplicant in procedura de executare silita
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Viza USA, aplicant in procedura de executare silita

Sunt executat silit ca si girant la o firma pentru un credit. Pot sa primesc viza pentru plecare definitiva in USA ?
Cum ma afecteaza aceasta?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 18:14, 27 Iulie 2015
nu cred ca primiti viza deoarece acolo verificarea aplicatiilor/aplicantilor se face chiar pe bune respectand un barem clar de criterii. Sa spram ca raspunsul meu este unul gresit si veti primi viza chiar si in aceste conditii.
cu stima, cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

o hotarare, care din diverse motive nu a putut fi pusa in executare... Manole Dumitru Manole Dumitru 1). Parata dupa ce a primit hotararea de divort si incredintarea minorului tatalui (fac mentiunea ca a fost citata regulat la adresa declarata din ITALI) nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua tuturor ! Daca Banca sau orice creditor, persoana juridica sau fizica, a procedat la punerea in aplicarea a executarii silite prin poprire pe ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri implică acordarea vizei de flotant pentru proprietar ... Adrian Mr. Adrian Mr. Ce riscuri implică acordarea vizei de flotant pentru proprietar ? Un apropiat mi-a cerut să ii fac viza de flotant in vederea angajării la o firma care ... (vezi toată discuția)