avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin inchirieri rochii de ocazie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin inchirieri rochii de ocazie

Ma intereseaza conditiile si procedura pentru a deschide un magazin de inchirieri rochii de ocazie. Societatea stiu cum se infiinteaza,spatiul l-am gasit,iar in cazul in care rochiile mi la trimite o ruda din America,cum se procedeaza cu facturarea si inregistrarea articolelor? Exista autorizatii care se scot pentru un astgel de magazin?
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 14:13, 9 Iulie 2009
trebuie sa aveti in actul constitutiv codul pentru vanzarea respectivelor produse dupa care veti deschide sediu secundar si autoriza totodata obiectul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru sanda37 sanda37 avand un srl magazin mixt cu punct de lucru ,as dori sa mai deschid un punct de lucru in alt sat din apropiere. ce trebuie sa fac ? unde trebuie sa merg si ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Am o societate la care obiect principal de activitate este *Baruri* si obiect secundar (printre altele) si * comert cu amanuntul a produselor ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi cu proteine. danavisan danavisan Buna ziua.. Am un stand intr-o alta locatie decat am mea,,( respectiv o sala de fitness) si sunt in raporturi de inchiriere cu locatia respectiva. In acest ... (vezi toată discuția)