avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comunicare decizie sanctiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comunicare decizie sanctiune

BUNA DIMINEATA
Comunicarea deciziei se face prin predarea personala catre salariat (cu semnatura de primire) - NU AM SEMNAT, sau, daca angajatul refuza sa primeasca documentul, prin scrisoare recomandata, trimisa la domiciliul sau resedinta comunicata de acesta.- NU AM RIDICAT!
In acest caz este varianta exec. judecatoresc- aici e clar!
Care este data comunicarii in a 2 situatie, sau este obligatoriu exec. jud?
Eu dupa ce am refuzat sa semnez de primire in birou, au si venit cu un executor, care cu toate ca am refuzat, spunand sa o trimita cu confirmare de primire, a luat-o inapoi, dar pe o copie am vazut ca avea aplicata stampila ca deja ea a fost comunicata in data respectiva, cand a venit in birou (eu nu am primit nimic si nu am semnat nimic!!). Aceste balbaieli, nereguli le pot folosi in instanta cand contest?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 27 Iulie 2015
Daca nu ati primit decizia sau ati refuzat s-o primiti ce sa contestati?

Termenul de contestare curge de la data cand ati primit acea decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data comunicarii sanctiunii maria_88 maria_88 Art. 252. Codul muncii: (4) Comunicarea se preda personal salariatului, cu semnatura de primire, ori, in caz de refuz al primirii, prin scrisoare ... (vezi toată discuția)
Desfacerea disciplinara a contractului de munca dijmarescu dijmarescu Buna, In ceea ce priveste sanctiunile disciplinare ce pot fi aplicate in cazul savarsirii de catre angajati a unor abateri disiplinare, Codul Muncii o ... (vezi toată discuția)
Comunicare tardiva cojaniulian cojaniulian Va rog sa-mi spuneti daca se comunica o decizie de desfacere a contractului de munca dupa 20 zile mai este valabila? (vezi toată discuția)