Buna ziua.Solicit ajutor in urmatoarea problema pe data de 03.07.2015 am fost oprit de un echipaj radar care mi-a intocmit PV pentru viteza in localitate 68Km/h si calcarea liniei continue.Am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului 30 zile.PV nu l-am semnat pe loc,agentul avand o atitudine nu tocmai potrivita.Am primit dovada de circulatie 15 zile.Pe 15.07.2015 am facut contestatie la Judecatorie,totodata depunind si cerere ptr. certificatul de grefa.Problema este ca acest certificat de grefa nu l-am primit nici pina in ziua de azi(judecatoria motivind ca a fost judecatorul ba in concediu,ba a lipsit,etc).Din data de 19.07.2015 eu nu mai pot circula cu auto in baza de date a politiei figurind cu permis suspendat19.07-19.08.2015.Daca introduc cerere de renuntare a plingerii la judecatorie azi, pot continua ,,ispasirea pedepsei" pina pe 19.08 ? apoi sa ridic permisul si totul sa fie ok?Sau pentru a constata renuntarea mea judecatorul da o decizie peste 1-2 saptamani si perioada de suspendare incepe din momentul deciziei?...ceea ce inseamna ca am stat pe bara 10-15 zile +inca 30 zile de la decizie=45 zile in loc de 30.
Va multumesc ptr. raspunsuri.Am inaintat deja cererea de renuntare prin e-mail,urmind ca in cursul zilei sa trimit si originalul prin posta.Si totul din cauza intirzierii judecatoriei de a elibera acel certificat de grefa.
PS-nici azi nu l-au emis.Cerere pe 15.07 azi suntem in 27.07.Daca stiam ca dureaza asa mult nu ma mai incurcam cu contestarea PV.
Macar de-ar da astia aer conditionat la autobuze...:D
Va urez o zi cat se poate de racoroasa si fara peripetii!