avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot fi coplatitor/girant la un credit PRIMA CASA daca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot fi coplatitor/girant la un credit PRIMA CASA daca apar in biroul de credite?

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot fi coplatitor/girant la un credit Prima casa chiar daca apar in biroul de credite. am avut o restanta mai mare de 180 de zile, mi s-a pus poprire pe salariu pentru o suma de aproximativ 20.000 lei pe care am achitat-o integral la 2 luni dupa executarea silita. Sunt casatorit si am vrea sa facem pe numele sotiei acest tip de credit. Ea nu are si nici nu a avut pe numele ei vreun credit si nici nu apare in vreun fel in biroul de credite. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Ciocanea , Avocat 12:45, 28 Iulie 2015
Cel mai probabil banca nu va accepta sa fiti coplatitor daca aveti inregistrari la BC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta ... Laura_89 Laura_89 Buna seara Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta in felul urmator: Sotul are 2 credite facutr inaintea casatoriei la care nu am fost girant ... (vezi toată discuția)
Credite cosereanu cosereanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema. Prietena mea a avut un card de credit, acesta fiind folosit de sora ei care nu a mai ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar neplătit neînregistrat în biroul de credit de_pratto de_pratto Buna ziua! am facut un credit ipotecar comun cu fosta mea sotie, de care am divortat, pentru un credit ipotecar in 2013. Nu am mai putut plati si am renuntat ... (vezi toată discuția)