avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta ...

Buna seara

Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta in felul urmator:
Sotul are 2 credite facutr inaintea casatoriei la care nu am fost girant sau coplatitor. In prezent are el 2 popriri pe salariu sau. Noi nu avem bunuri comune, luate in timpul casatoriei. Eu nu am pe numele meu nici un bun sau proprietate.
Sotul a facut un credit la o banca in timpul casatoriei noastre, fara stirea mea, credit la care nu am girat si nu sunt coplatitor.
Nu l-a mai platit, am aflat acum de acest credit, posibil sa intre pe executare silita.
Care sunt sansele ca executorul sa imi puna si mie poprire pe salariu, avand in vedere ca sunt sotia lui, si avem comunitate legala a casatoriei, in conditiile in care eu nu am semnat acel contract de credit, nu am fost girant sau coplatitor?
Are dreptul banca sa imi puna si mie poprire pe venituri avand in vedere ca sotul are deja 2 popriri?
Astept raspuns urgent si va multumesc.
Buna ziua,

Daca nu ati semnat contractul de credit in calitate de girant, coplatitor, fidejusor etc. nu se poate infiinta poprire pe salariul dumneavoastra.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit magdalenaulm magdalenaulm Buna ziua, daca un credit facut in timpul casatoriei(apoi a urmat divortul fara partaj),titularul nu mai poate plati ratele,intra in incapacitate de ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie pt credit nevoi personale sot Anka1983 Anka1983 Deci problema mea este asa. Sotul a luat un credit de nevoi personale in prima luna de casatorie, nu am girat si semnat pentru el.Acum nu si-a platiti ratele ... (vezi toată discuția)
Credit contractat de sot mihaela haiduc mihaela haiduc sotul meu a contractat un credit nevoi personale,eu am semnat in calitate de sotie, ca am luat la cunostinta de acest contract.Precizez ca nu am facut dovada ... (vezi toată discuția)