avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul

Nu am intentat deocamdată divort. Vreau să știu dacă îmi i-au copilul cu mine fără să știe soțul ,mă poate acuza ca l-am răpit?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu va poate acuza de rapire daca plecati din Romania in Romania...
Puteti lua minorul cu dvs fara consimtamantul tatalui dar ar fi bine sa aveti pe rol macar o ordonanta de stabilire a locuintei minorului.

Unde doriti sa mergeti cu copilul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi doresc sa ma transfer in ue insa... nu imi da acordul pt copilul minor. Mary0903 Mary0903 Buna! Sunt mama a unui copil de 3a si 8l si sunt divortata. Vreau sa stiu cum pot face si daca exista o solutie sa pot lua copilul cu mine - din Romania in ... (vezi toată discuția)
Mama a plecat cu minorul cu acordul obtinut prin ordonanta dar nu s-a mai intors la data stabilita MYK272est MYK272est Buna seara! As dori sa stiu ce poate face un tata in cazul in care fosta sotie a obtinut prin ordonanta presidintiala suplinirea acordului pentru ... (vezi toată discuția)
Imi pot pierde fetita? AdelinaNitu AdelinaNitu Buna, In primul rand pot spune ca sunt foarte certata cu sotul meu si am o fetita in varsta de 3 ani, pe care o cresc aproape singura, datorita faptului ca ... (vezi toată discuția)