avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Recuperare taxe pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Recuperare taxe pasaport

Buna ziua. Va rog mult sa ma indrumati unde ma pot duce sa imi recuperez taxele platite pt eliberarea pasaportului , taxe nefolosite. Am gasit pe internet ca primul pas este sa imi stampileze si semneze chitantele cei de la pasapoarte sau politie ca fiind nefolosite. Asta voi face. Dar apoi unde ma duc cu aceste chitante pt ridicarea sumelor? Care este urmetorul pas? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: megbrunetica@gmail.com , utilizator 19:48, 22 Iunie 2021
Mergeti cu chitantele la unitatea bancara unde ati depus banii si solicitati restituirea .
Multumesc. Am sa merg sa incerc. Au fost achitate la C.E.C BANK. Voi scrie apoi ce am rezolvat (sau nu).

Când serviciul nu a fost sau nu poate fi prestat sau când plata a fost facută fără temei sau din greşeală Pe chitanta neutilizată se înscrie mentiunea ,,taxă neutilizată,, se semnează şi se ştampileză. , art.5 OG 24/1992 . Restituirea taxelor se face conf. art 177 din OG 92/2003 privind Codul de procedura civila.
recuperare taxe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontarea taxelor pentru pasaport mercas mercas Buna ziua!In urma cu doua saptamani am depus documentele pentru un pasaport biometric,dar astazi cand trebuia sa il ridic,mi s-a spus ca lipsea ceva din ... (vezi toată discuția)
Recuperarea primei taxei auto sztoika_a sztoika_a Am cumparat un WV din GERMANIA si am platit prima taxa aproape 700 euro ce sanse am sa-mi recuperez banii (vezi toată discuția)
Copie chitanta taxa de mediu annypetean annypetean Am platit in 2010 suma de 2300 de lei aprox. pt taxa de poluare. Vreau sa o recuperez si av mi a zis ca am nevoeie de chitanta in original dar eu am doar copie ... (vezi toată discuția)