avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RECUPERAREA PRIMEI TAXEI AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RECUPERAREA PRIMEI TAXEI AUTO

Am cumparat un WV din GERMANIA si am platit prima taxa aproape 700 euro ce sanse am sa-mi recuperez banii

Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 12:14, 3 Februarie 2012
... aveti sanse sa recuperati taxa.
ce trebuie sa fac
cerere de restituire adresata institutiei care a incasat suma. Ei mai mult ca sigur o sa raspunda ca nu va restituie suma, si in ultima va indica la ce instanta sa va adresati daca raspunsul lor( de respingere) va nemultumeste.

Succes!
ce docum,trebuie sa duc la finate pt.recuperarea taxei auto,si ce sa fac
Mai am o problema cu impozitul auto,am un golf 3,de 19 tdi,Am inmatriculat-o in 2008,in luna oct,si am fost amendat pt,depasirea contractului,care este valabil 30 de zile,cu suma de 400 ron,si am platit impozitul din 20,aug pina la finele anului,50 de ron.
Eu am mai avut o dacie,pe care eu am vindut-o ulterior prin luna septembrie,2008,cu contract legalizat,mam adresat primariei din comuna cu dosarul pt a ma scoate de la impozit,
nu au vrut sa o scoate de la impozit pina ce nu le vine confirmarea de pa politieradierea,
din 2006 sa adoptat legea in parlamentu Rominiei,ca nu mai este necesar sa trimite politia ,acea hirtie de radiere cu contractul de vinzare cumparare legalizat ei au obligatia de-a scoate de la impozit,anul acesta mam adresat din nou la biroul financiar,si leam spus aceas problema,si pina la urma mau inteles dupa 3 ani.
din 2009 ,nu am platit impozitul tocmai pt ca trebuia sa-i platesc si pt masina pe care eu am vindut-o in 2008,dar am platit,in 2010 suma de 200 ron si ni 27.01.12,am mai plati 200 ron,
am ramas suprins ca mai am o datorie de 352 ron ,de-si am platit 400 ron,cum este posibil sa ma fure ,ce am de facut.

Alte discuții în legătură

Raspuns fisc le cererea de restituire a taxei.. lucian_2010 lucian_2010 dupa ce in urma cu o luna am depus o cerere pentru restituirea taxei la Trezorerie,insotita de o copie a chitantei taxei platite,acum am primit un raspuns ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pavelmita pavelmita am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)