avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

buna ziua. astazi eu trebuia sa fiu angajat, adica sa semnez un contract de aangjare la cetelem ifn.sa . eu eram in somaj adica miam depus actele de somaj pe data de 03.07.2015. intrebarea mea e: daca nu am semnat inca acel contract, desi cei de la bucuresti zic ca l-au trimis la ITM, eu mai iau somaj sau nu?
Cel mai recent răspuns: nicolas25 , utilizator 09:59, 31 Iulie 2015
multumesc de ajutor!! cu respect!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - somaj intrerupt grasu25 grasu25 am si eu o problema,am fost la o firma de paza 3 zile si nu mi a convenit si le am spus ca nu ma mai duc,nu am semnat nici un contract nu le am dat nici un act ... (vezi toată discuția)
Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)
S-a depus revisalul, dar angajatul nu mai semneaza cim OAV OAV Buna ziua. Am marea rugaminte de a-mi da niste sfaturi pentru urmatoarea situatie: s-a depus revisalul la itm, dar angajatul nu mai doreste sa semneze ... (vezi toată discuția)