avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... daca nu sunt inscris in CCJ pot avea probleme in ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

daca nu sunt inscris in CCJ pot avea probleme in instanta?

Daca nu sunt inscris in Colegiu si in nici o asociatie pot avea probleme cu instanta?
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 21:16, 10 Iunie 2007
ma intreb si eu de luni de zile, pana acum nu am intampinat nici o problema. cu ceata care invaluie legislatia in domeniu prefer sa mai meditez o vreme pe aceasta problema...
sunt de acord!!!
Da , sunt unele instante care solicita consilierului juridic , legitimatia , numarul de ordine de pe tablou profesional respectiv nu il primeste in sala de sedinta fara roba .
care sunt acele instante sa ne luam masuri!
Mi-ai furat intrebarea Miki ;o)

Alte discuții în legătură

Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)
Obligatie inscriere consilier juridic in ccj bellabianca52 bellabianca52 Buna ziua, Sunt Consilier Juridic si de doua saptamani la JS se cere legitimatia de Consilier Juridic. De-a lungul timpului am studiat Lg. 514/2003 si nu am ... (vezi toată discuția)
E impetuos necesara inscrierea in colegiul consilierilor juridici? sau pot profesa ca si consilier juridic in baza unui contract colectiv de munca? Andreea205 Andreea205 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si parea dumneavoastra in urmatoarea privinta: Lucrez in prezent ca si consilier juridic la o firma in baza ... (vezi toată discuția)