Buna, am o intrebare referitoare la cheltuielile Asociatiei de Proprietari, deoarece in ultima vreme s-au cam umflat cheltuielie. Sunt sau nu obligati sa prezinte proprietarilor cheltuielile asociatiei la interval de 3 luni, si daca da va rog sa-mi precizati unde este prevazut acest lucru, deoarece nu am gasit nicaieri dar s-a tot discutat despre acest lucru inca din 2014. Va multumesc.
De ce va ganditi dv. intotdeauna la reclamatii, la procese, la memorii etc.
Nu-i mai bine sa-i tocati la cap pe ai dv. presedinte si administrator sa faca ce au de facut?
Sunteti o multime de proprietari acolo. Chiar nu sunteti in stare sa determinati o intrare in legalitate? Aveti impresia ca altii dinafara o sa sara imediat sa va faca dreptate?
Incercati sa aveti dialoguri civilizate, dar constante cu presedintele si administratorul pe aceste teme care va framanta, iar daca nu reusiti si nu reusiti, faceti campanie electorala si schimbati-i din functie si apoi indepartati-i si pe angajatii care nu-si fac treaba.
"I don't want you to think like me I just want you to think". Pana la urma nu ati raspuns la intrebari.Respectarea prevederilor acestei legi a informarii trimestriale e obligatorie sau facultativa se aplica deja sau nu ? Care sant sanctiunile in cazul nerespectarii ?
Aceasta lege (34/2007) modifica un articol din legea 230/2007, adica ii adauga o litera.
Dupa cate stiu o lege este obligatorie, nu optionala, pentru ca a fost publicata in Monitorul Oficial.
Legea 230/2007 are si sanctiuni.
In plus de asta, prin contractul de munca, administratorii au niste obligatii de indeplinit, adica sa respecte legea (in general legislatia) si sa urmeze hotararile AG si deciziile comitetului executiv.
Adica aceeleasi sanctiuni ca si daca n-ar afisa lista de intretinere.
As raspunde in engleza, asa cum incercati dumneavoastra, dar ceea ce ati scris nu cred ca se intelege nici in romana nici in alta limba.
Vreti sa sanctionati instantele?