avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Specimen de semnatura
Discuție deschisă în Traduceri

Specimen de semnatura

Azi am fost sunata de o notara din oras pentru ai duce o copie dupa autorizatia mea de traducator si o copie de carte de identitate pentru autentificare specimen de semnatura. Am dus actele respective si mi s-a cerut sa platesc 62 de lei . Mentionez ca sunt traducator de 16 ani si lucrez cu toti notarii din oras ba chiar si cu doamna respectiva care m-a sunat azi . Cand am intrebat de ce trebuie sa refacem procedura asta a zis ca nu gaseste autorizatia mea si trebuie sa-si puna mapa la punct. Adica sa platesc eu ca sa-si faca ea ordine ?
Va rog sa ma lamuriti . Exista o lege noua in 2015 cu privire la acest lucru ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:39, 30 Iulie 2015
De ce nu evitati notarul respectiv?
Buna ziua,

Refuzati categoric procedura si solicitati sa va arate negru pe alb in care articol de lege (care lege?!) scrie ca trebuie sa depuneti specimenul de semnatura, cel contra-cost.
Am avut o discutie destul de lunga asupra acestui aspect si concluzia este ori excesul de zel sau lipsa de clienti/incasari.
www.avocatnet.ro/content/for...
Sfatul de mai sus este pretios, procedand astfel, cine procedeaza neprofesionist va ramane fara clienti...
L.C.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2015
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare traduceri trimise prin e-mail - protejare conþinut. lacrima2 lacrima2 Buna ziua, Sunt traducator PFA. Pentru traducerile trimise prin e-mail unei firme din alt oras, trebuie sa-mi pun semnatura pe documentul tradus? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)