avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cazier auto. ce conţine mai exact?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cazier auto. ce conţine mai exact?

Bună , am fost luat în considerare pentru un post de şofer pe maşină 3,5t , în comunitate. Am strâns toate actele necesare pt dosarul de angajare , mai puţin cazierul auto, care se pare că abia marţi îl voi primi .

Acum ce mă roade...cazierul ăsta auto conţine absolut fiecare eveniment ( neregulă ) din trafic , sau doar infracţiuni?

Am vreo trei amenzi radar , dar nu asta e important . În august anul trecut , mi-a fost suspendat permisul 3 luni + amendă contravenţională de aprox 750 lei , pentru alcoolemie 0.21 . Deci doar contravenţie . Va apărea asta în cazierul auto?

Întreb în principiu ca să nu mă mai gândesc aşa mult la asta până marţi,cumva voiam să ascund asta , da' dacă apare găsesc eu vreo scuză ceva. Mulţumesc :D
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:31, 31 Iulie 2015
Potrivit noilor prevederi legale, cazierul auto se elibereaza pe o perioada de maxim 5 ani, asta inseamna ca vor aparea eventualele abateri din trafic din urma cu maxim 5 ani, spre deosebire de vechile reglementari care presupuneau o perioada de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto Virgildoua Virgildoua De unde se elibereaza cazierul auto (vezi toată discuția)
Va rog sa îmi răspundeți am permisul suspendat 180zile pentru ... vara_lica@icloud.com vara_lica@icloud.com Va rog sa îmi răspundeți am permisul suspendat 180zile pentru neacordare de prioritate după cele 180 zile a-mi ramine cazierul auto curat .Este o problema ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata pentru transportul de marfa tensyon89 tensyon89 Buna ziua! ,persoana desemnata pentru transportul de marfa in trafic intern poate conduce un autovehicul de 22 tone fara sa aiba atestat profesional pt ... (vezi toată discuția)