avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Vot prin corespondenta adunarea creditorilor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Vot prin corespondenta adunarea creditorilor

Buna ziua , as dori sa stiu in cazul votului prin corespondenta care este termenul concret de depunere al votului .
Cel mai recent răspuns: DraghiciAlin , utilizator 13:21, 3 August 2015
Buna ziua ! Puteti trimite votul pana la ora intrunirii adunarii creditorilor si poate fi trimis catre cabinetul de insolventa inclusiv prin fax sau mail, numai sa va asigurati ca l-au receptionat.
Daca dosarul este pe legea veche a insolventei necesita autentificare de catre un notar respectiv avocat , tinand cont ca in legea noua nu se mai cere asa ceva . Sunt in dubii extrem de mari si lamuririle ezita sa apara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea planului de reorganizare?! corstef corstef Buna ziua Cand poate fi contestat un plan de reorganizare tinand cont ca noi ca si creditor din categoria \"alti creditori\" nu am fost convocati la sedinta ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata dupa declararea insolventei mary_luk mary_luk Sunt creditor la o SC aflata in insolventa pe care am chemat-o in judecata la doua saptamani dupa ce i s-a admis cererea de insolventa, eu neavand cunostinta ... (vezi toată discuția)
Delegatie - adunarea creditorilor inlineasofa inlineasofa Am nevoie de un model de delegatie pentru Adunarea creditorilor pentru o societatea in insolventa (vezi toată discuția)