avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenzi roviniete fara sa fi iesit in toate datele PV ...
Discuție deschisă în Executare silită

Amenzi roviniete fara sa fi iesit in toate datele PV din Bucuresti, executare silita

Intr-o perioada nu am avut rovinieta platita dar nici n-am iesit mereu din Bucuresti...au inceput sa curga amenzi de roviniete in date in care sigur am fost la munca si n-am iesit cu auto din Bucuresti. Imi tot vin din acea perioada...am platit chiar o parte din ele ..acum imi tot vin si plicuri de la executori ca-mi popresc conturile...cum fac sa le opresc? sau mai imi pot recupera banii? Sunt roviniete din anul 2011-2012 ...cand am fost la taxe si impozite am platit cele care apareau acolo...acum iar mi-a venit un plic de la un executor in care sunt mentionate alte 4 roviniete:O simt ca inebunesc...mentionez ca am avut si numarul furat ..doar unul ..poate cine stie :(...va rog sa ma sfatuiti cumva ca nu pot plati pana la nesfarsit ...multumesc
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 18:20, 5 August 2015
Buna dupa masa !

NU ... nu stiam !! Dar ptr ca deja , nesimtitul caruia i-am vandut masina vad ca abuzeaza , deja am trimis o cerere insotita de toate actele politiei ( nu este posibila radierea , decat cu toate actele in original si cu numerele masinii - iar eu i le-am dat cumparatorului acum 6 ani )
doar ptr a ma exonera pe mine de raspundere - ii zice cumva si-ni scapa .

Dar va multumesc frumos ptr veste ! ( nu este vorba de a 6 a masina i doar de a 6 a amenda , 4 au fost pe una si 2 au fost pe cea vanduta )

De unde stiti asa ceva ? daca nu va suparati ... cum ati aflat ?
Va rog frumos sa detaliati , in situatia mea sunt FOARTE MULTI , VANZATORI DE BUNA CREDINTA ?!?

cu stima , Iancu
ps. refuz sa fiu domn :)
Da, insa toate astea in contestarea PV, nu contestatie la executare.
Cumparatorul trebuie sa faca inscrierea masinii la politie, vanzatorul nu are posibilitatea aceasta, cf. normelor legale. Si nici obligatia asta legala.
cu petitia , actul de vanzare cumparare si documentul de la fisc serviciul de inmatriculari modifica proprietarul in evidenta electronica.masina conform codului rutier nu se radiaza ,avand inmatriculare continua.
se poate radia si prin hotarare judecatoreasca
Stiu chiar de la biroul de info politie (Pipera). Si eu am fost''domn'' cu prietenul meu si ''am uitat'' sa trec schimbarea proprietarului in certificatul de inmatriculare, aceasta ar fi fost solutia legala/corecta. Acum stau cu teama ca ar putea sosi o amenda de rovigneta

Alte discuții în legătură

Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dupa vanzarea masinii cenusa_cristian cenusa_cristian Buna ziua! Am primit un pv pentru lipsa rovinietei a unei masini vandute de un an.Le-am trimis o adresa cerandu-le sa-mi anuleze pv nefiind vinovat de aceasta ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta pentru o masina vanduta! unnimenicunoscut unnimenicunoscut Buna ziua! Multumesc anticipat pentru atentia acordata problemei expuse de mine! Am vand un autoturism in 2014. Contract vanzare cumparare,radiere de la ... (vezi toată discuția)