avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosar pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosar pensie de intretinere

Va rog sa-mi raspunda si mie cineva cum este posibil ca fata mea in varsta de 24 ani sa ma dea in judecata ptr pensie alimentara si sa nu fiu citat in instanta nici macar informat ,,,adica sa se judece in lipsa si sa aflu de la pesonalul conducerii unde lucrez ca mi-a sosit poprire pe salariu cum se poate asa ceva?
In mod normal procedura de citare a fost indeplinita pentru ca altfel nu se proceda la judecarea cauzei si pronuntarea unei hotarari.

Intrebarea este unde ati fost citat, la ce domiciliu sau poate la locul de munca si de ce nu ati intrat in posesia citatiei ?

Doar studiind dosarul in arhiva instantei va puteti respunde la aceste intrebari, observand in mod direct cum s-a indeplinit procedura de citare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Masuri ordonanta presedintiala Mirrella P. Mirrella P. 1. Ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez pentru ca masurile temporare, evident, ale unei ordonante presedintiale sa inceteze, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Lipsa procedura in dosar ce are ca obiect plangerea impotriva rez procurorului desirelia75 desirelia75 este posibila amanarea cauzei ptr lipsa procedura intr-un dosar penal ce are ca obiect -plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de ... (vezi toată discuția)