avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Infiintare PFA sau microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Infiintare PFA sau microintreprindere

Buna ziua,

Sunt nevoit sa iau decizia de a deschide fie un PFA, fie o microintreprindere, insa informatiile pe care le gasesc pe internet fie sunt prea generale, fie invechite si probabil nu se mai aplica. Daca ma puteti ajuta, as avea nevoie sa stiu ce taxe si impozite voi fi nevoit sa achit in cele 2 situatii. Mentionez ca activitatea va fi dezvoltarea de aplicatii software, iar veniturile cel putin in primele luni estimez ca vor fi in jurul a 1500-2000 de Euro/luna si voi fi singurul angajat.

Multumesc anticipat,
Dragos

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:04, 4 August 2015
Daca aveti acte de studii/calificare, cel mai bine e sa va autorizati ca pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil venituri din salariu si pfa emma13_tudorache emma13_tudorache Salut, Tocmai am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in jur de 06 octombrie 2017. Eu momentan sunt angajata cu un salariu net de 4000RON, respectiv ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniu de activitate web design TomSlayer TomSlayer Buna ziua, am primit recent o oferta de a lucra pentru o firma americana. Pot lucra de aici din romania pe baza de contract. Imi este clar ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)