avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta de pensionare

Buna ziua ! As dori tare mult sa-mi spuneti care este varsta la care ma pot pensiona si ce fel de pensie ! Data nasterii 8.04.1954 , sex masculin
data angajarii10.09.1981...( am lucrat 1 an si jumatate la canal unde am beneficiat de grupa ......, am avut un an somaj.......)......astept raspunsul ...multumesc mult!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata ciubotarudan ciubotarudan Cand m-as putea pensiona anticipat sau patrial anticipat , avand urmatoarele date : sex masculin , nascut 20.06.1954 , 18 ani si 6 luni CIM ( din care 13 ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie anticipata sau anticipata partiala kazimir2048 kazimir2048 Doamne ajuta.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg calculul virstei de pensionare antipata sau partial antipata.Mama nascuta in iunie 1965 are 26 de ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata mariabirzache mariabirzache data nasterii 22/07/1957;sex F Am lucrat din 28/09/1977 pana pe 28/05/2015 cand am intrat in somaj tehnic(75%) Am 1an 9 luni si 14 zile de grupa a II a ... (vezi toată discuția)