Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

oldgeorge 
	    	Utilizator

oldgeorge 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

- Perioadele asimilate stagiului de cotizare nu sunt perioade lucrate in grupe superioare de munca.
 Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

oldgeorge 
	    	Utilizator

oldgeorge 
	    	Utilizator	    

oldgeorge, utilizator
 oldgeorge, utilizator 	
			 ContSters309440	                   

Din perioadele lucrate in grupe(1 sau 2) se scad perioadele de concedii medicale?
Dar perioadele de concentrare militare cu scoatere din productie? (vezi toată discuția)
	                    ContSters309440	                   

Din perioadele lucrate in grupe(1 sau 2) se scad perioadele de concedii medicale?
Dar perioadele de concentrare militare cu scoatere din productie? (vezi toată discuția)

daniela-claudia	                   

un salariat a fost salariat al societatii  in perioada 1990 - 2000, perioada in care meseria sa a fost incadrata  in grupa a II-a de munca Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
	                    daniela-claudia	                   

un salariat a fost salariat al societatii  in perioada 1990 - 2000, perioada in care meseria sa a fost incadrata  in grupa a II-a de munca Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)

ivanvintilica	                   

Am terminat liceul in 1976. Nu am intrat la facultate si am fost luat in armata. Stagiul militar se considera vechime in munca? (vezi toată discuția)
	                    ivanvintilica	                   

Am terminat liceul in 1976. Nu am intrat la facultate si am fost luat in armata. Stagiul militar se considera vechime in munca? (vezi toată discuția)