avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl sau srl-d?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl sau srl-d?

Buna ziua
Am facut un srl-d pentru a comercializa diferite produse on-line si vreau sa ma înregistrez ca si plătitor de tva pt a obtine certificatul intracomunitar însa am aflat ca sunt obligat sa am minim 2 angajati cu norma întreaga. Activitatea ce o voi face nu îmi permite sa plătesc 2 angajati si nici nu am nevoie de ei.
Este mai bine sa ma fac srl? Se poate schimba srl-d în srl?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 8 August 2015
Puteti schimba forma de organizare din srl-d in srl.
Si ca srl pot lucra fara anhajati?freeelis a scris:

Puteti schimba forma de organizare din srl-d in srl.

Da, puteti lucra fara a avea angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa bogdansudor bogdansudor Buna ziua Doresc sa infiintez o forma juridica prin care sa desfasor mai multe activitati :comert intern si international,transport marfa si cat mai multe ... (vezi toată discuția)
Impozite la pfa FodorLaszlo FodorLaszlo Buna seara, Sunt nou in domeniu si mi-ar placea sa ma lamureasca cineva cu cifre exacte la cum functioneaza PFA-ul. Vreau sa deschid un PFA cu prestari ... (vezi toată discuția)