valery 
	    	Utilizator

valery 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

valery 
	    	Utilizator

valery 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

valery 
	    	Utilizator

valery 
	    	Utilizator	    

sonia54	                   

Se poate contesta decizia de recalculare a pensiei, daca nu s-a primit inca decizia, dar s-a primit cuponul de pensie si pensia in cuantum mai mic decat cel ... (vezi toată discuția)
	                    sonia54	                   

Se poate contesta decizia de recalculare a pensiei, daca nu s-a primit inca decizia, dar s-a primit cuponul de pensie si pensia in cuantum mai mic decat cel ... (vezi toată discuția)

sabinna	                   

Am facut la Directia Generala de Administrare a marilor contribuabili mai multe solicitari de restituire de accize conform Codului Fiscal. Au trecut mai mult ... (vezi toată discuția)
	                    sabinna	                   

Am facut la Directia Generala de Administrare a marilor contribuabili mai multe solicitari de restituire de accize conform Codului Fiscal. Au trecut mai mult ... (vezi toată discuția)

valery	                   

La calcularea indemnizatiei ptr cresterea copilului nu mi s-a luat in calcul si veiturile pe care le-am avut in baza unui contract de mandat la o firma de ... (vezi toată discuția)
	                    valery	                   

La calcularea indemnizatiei ptr cresterea copilului nu mi s-a luat in calcul si veiturile pe care le-am avut in baza unui contract de mandat la o firma de ... (vezi toată discuția)