avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare tratament medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare tratament medical

Buna ziua,
Va rog un sfat sau o indrumare. Sunt salariat cu CIM de 20 de ani si eu si sotia si deoarece nu am putut avea copii am apelat la fertilizarea in vitro la o clinica privata din Bucuresti la MedLife. Am achitat contravaloarea tuturor serviciilor medicale ~20.000lei si acum intreb daca casa de asigurari medicale deconteaza ceva din tratament sau din interventiile medicale si daca da unde sa ma adresez.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Romulus43 , utilizator 12:01, 9 August 2015
Statul român, prin Ministerul Sănătății, decontează o singură procedură de fertilizare in vitro, în sumă de aproximativ 6.188 de lei. Dosarele se întocmesc de cele 10 clinici selectate în program, în baza criteriilor stabilite de Minister.
[ link extern ]

Nu, decat daca clinica este inscrisa in programul de fertilizare in vitro ,a ministerului sanatatii.si daca a fost depus un dosar la una dintre aceste clinici....
Daca varsta femeii este intre 24-40 ani....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea fertilizarii in vitro JParice JParice Buna ziua.Intru direct in subiect.Fostul Ministru al Sanatatii, Balzac, care nu are absolut nimic in cap a dat un ordin prin care a nenorocit sute de femei ... (vezi toată discuția)
Fertilizare in vitro sorinelo sorinelo ce conditii trebuiesc indeplinite pt a obtine ajutor de la stat pt f.i.v.?unde sa ne adresam? (vezi toată discuția)
Ajutor banesc pentru interventii chirurgicale filipioan46 filipioan46 Doresc un ajutor din fonduri europene pentru operatie de coloana.1.Cum pot obtine acest ajutor.numarul meu de tel. 0749849355. va multumesc. (vezi toată discuția)