avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere suprafata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere suprafata

seara. La vanzarea unei case este necesar un nou proiect autorizat daca s au adus mici modificari cum ar fi daramarea unui perete ptr usa, extindere cu costructia unei mici incaperi si o terasa betonata. Mentionez ca un topograf a facut o masuratoare in care a prins si terasa rezultand o suprafata mai mare...
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:12, 10 August 2015
Pentru terasa si incaperea suplimentara, va trebuie autorizatie de intrare in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru perete daramat la bloc? capraruioan capraruioan Buna ziua. Am inceput renovarea unui apartament destul de vechi. Peretele din dormitor (facut din BCA) avea crapaturi. Cand am scos usa cu tot cu toc, s-a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru modificare perete aura 48 aura 48 Am si eu o intrebare. Daca renovez apartamentul si modifi o parte din peretele de la baie (nu este perete de rezistenta) pentru a marii spatiul ptr masina de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu diferentierea legala (care ... MP_balanta MP_balanta Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu diferentierea legala (care eventual, este stipulata in vreo lege) intre \"anexe gospodaresti\"- (cum.le consider eu, dar ... (vezi toată discuția)