avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cum recuperez parola pentru cererea eori
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cum recuperez parola pentru cererea eori

Am inceput complectare cererii pt obtinerea cod eori dar o defectiune la sistemul electric a facut sa mi se inchida calculatorul iar eu nu am salvat acel nr de referinta de la inceput iar acum nu mai pot intra pt a termina de complectat cererea .Stie cineva cum pot recupera acel nr de referinta ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:37, 1 Septembrie 2015
Adresa la vama

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere nr atribuire eori ContSters87904 ContSters87904 Buna dragii mei Exista pe site-ul www.customs.ro o cerere care dand click in sistem informatic el atribuie in mod automat un nr EORI. Insa mie mi se inchide ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitoare de tva - achizitii din china anairam_unid anairam_unid Buna ziua O firma neplatitoare de TVA poate face achiztie din China? Ce declaratii trebuiesc depuse pt aceasta acizitie(sin in cat timp)? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Codul eori Mihaela Tudorescu Mihaela Tudorescu Buna, Unde trecem in acte codul EORI? Are cineva vreo idee?? Multumesc (vezi toată discuția)