avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal declasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal declasare

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de proces verbal de casare/declasare de legume si fructe intr-un magazin de vanzare legume si fructe, pentru a fi scoase din gestiune? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:10, 28 August 2015
Se folosește procesul verbal de scoatere din funcțiune a mijloacelor fixe/ de declasare a unor bunuri materiale (cod 14-2-3/aA) - omef 3512/2008:
[ link extern ]
pagina 76

Citiți și acest articol:
[ link extern ]
Multumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din functiune a mijloacelor fixe popyaly_cry popyaly_cry Buna ziua. Pentru scoaterea din functiune a mijloacelor fixe si apoi valorificarea prin dezmembrare, vanzare... etc este necesara conform legii hotararea ... (vezi toată discuția)
Nota de rebut/pv casare teiu teiu situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Casarea obiectelor de inventar :cont 303 ciobanc ciobanc societatea are obiecte de inventar in valoare totala de 22.000 lei:mobilier de bar format din piese de valoare mica cum pot realiza casarea acestor obiecte ... (vezi toată discuția)