avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita debitor fara venituri
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita debitor fara venituri

Ma numesc Puiu,am o datorie la raiffaisen in suma de 1800 lei veche de 6 ani si o datorie la brd in suma de 2500 lei date la executori judecatoresti.Nu detin bunuri imobile,mobile,nu detin conturi in banci in lei,valuta,nu detin aur,argint etc.Nu lucrez sunt in cautare de loc de munca.Ce mi se se poate intampla in situatia mea???
Ultima modificare: Marți, 11 August 2015
sumandan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:42, 11 August 2015
Absolut nimic.
Chiar daca acum ,in urma verificarilor si relatiilor solicitate executorul judecatoresc constata si comunica ca nu aveti bunuri in evidenta,respectiv nu puteti fi executat silit,creditorii dvs,cu scopul legitim recuperare credit nerambursat,au dreptul sa staruie periodic la executor cu cerere de mentinere pe rol activ a cererii de executare silita-in speranta ca intr-un viitor apropiat de ex va angajati si veti obtine drepturi salariale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o suma ca urmare a unei sentinte civile? kamykaze2004 kamykaze2004 am avut un proces cu un prieten cu doi indivizi pt lovire am castigat este definitiva si irevocabila,am angajat executor care ne-a luat banii de la inceput in ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut camelia_g camelia_g 1. Cam care ar fi costurile [b]totale[/b] pentru executarea unui contract de imprumut in valoare de 10500 RON ? (Am inteles ca executorul poate sa aiba un ... (vezi toată discuția)