avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Document identitate pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Document identitate pierdut

Buna ziua. De curand mi-am pierdut actele (permis de conducere, buletin, carduri, etc.), in tara in care lucrez, Germania. Doresc sa achizitionez un autovehicul si as dori sa stiu daca pot inscrie masina, numere rosii, cu dovada care o primesc de la consulat, pt a iesii din tara, pana ajung sa imi refac toate documentele in tara?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:05, 12 August 2015
banui ca ori va trebui sa rezolvati problema unor acte noi acolo dvs la consulat/ambasada sau imputerniciti pe cineva din tara sa vi le scoata si sa le trimita. Nu cred ca dovada cu numerele rosii la masina tine loc de permis de conducere ca sa puteti sofa dvs pana in romania. sau sunati un amic sa va aduca masina in tara.
poate primiti si alte raspunsuri mai pertinente.
cu stima, cassy
maryan27 a scris:

as dori sa stiu daca pot inscrie masina, numere rosii, cu dovada care o primesc de la consulat, pt a iesii din tara, pana ajung sa imi refac toate documentele in tara?

''Dovada'' se numeste titlu de calatorie si va foloseste doar ca sa ajungeti in Romania, deci e document de calatorie, nu tine loc de carte de identitate.

Poate va dau de la consulat o adeverinta ca aveti permis de conducere românesc dupa ce va luati titlul de calatorie, intrebati:
adeverinţei cu privire la deţinerea unui permis de conducere românesc:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.o.s iazbuka iazbuka Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute in strainatate maryag maryag buna ziua,as dori daca se poate sa ma ajutati cu o problema.am o cunostinta care e plecata in franta ,marseille,cu familia,locuieste acolo cu chirie si lucra ... (vezi toată discuția)
Cetatean cu dubla cetatenie pierdut acte corinalzr corinalzr Buna ziua, in urma cu 2 zile am pierdut toate actele ( CI, permis, atestat, certificat de nastere), CI eliberata de statul maghiar, cardurile bancare ... (vezi toată discuția)