avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Buna ziua,

Va rog, in limita timpului disponibil, ajutati-ma cu un raspuns: o persoana este angajata la o societate. In contractul de munca este trecut muncitor necalificat, dar pentru ca se pricepe in tamplarie pvc, executa lucrari specifice unui confectioner tamplarie pvc. Fisa postului va fi intocmita conform meseriei din cim (necalificat) sau confectioner tamplarie pvc conform operatiunilor pe care le executa zi de zi la locul lui de munca? Apelam la aceste solutii din lipsa de forta de munca calificata in acest domeniu.

Va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta cu un sfat!
Cel mai recent răspuns: monicagheorghe , utilizator 16:34, 12 August 2015
In principiu, fisa postului trebuie sa cuprinda atributii in concordanta cu functia mentionata in c.i.m.

Daca se pricepe la tanmplarie PVC de ce nu-l trimiteti la un curs de formare profesionala?
Va multumesc pentru raspuns, dar nu m-ati lamurit ce am de facut.
Dat fiind ca in ultimii 3-4 ani domeniul de activitate al societatii a devenit sezonier si suplimentam forta de munca in perioada iulie-septembrie, nu ne permite timpul sa-l mai si scolim pentru cateva luni cand avem nevoie de el in productie.
Opinia mea este ca ii puteti trece si atributii care sunt specifice unui confectioner tamplarie pvc.
Va multumesc frumos, asta doream sa stiu, dar cred ca nu m-am facut eu inteleasa.
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului strungar si lacatus v.anca v.anca Am o intrebare...daca vreau sa angajez doua persoane care in urma scolii absolvite sunt incadrati ca lacatus si respectiv strungar...Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Alte sarcini din REMAT REMAT Ce intelegeti prin \"Executa orice alte sarcini dispuse de seful ierarhic superior/conducerea societatii?#-o (vezi toată discuția)
Calificarea angajatului DianaTrisca DianaTrisca Buna, Cum este cel mai corect sa angajezi o persoana, in functie de calificarea sau in functie de experienta in munca. De exemplu, pentru postul de tamplar, ... (vezi toată discuția)