avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ajutor public judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ajutor public judiciar

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urm.problema:anul trecut in cadrul unui proces (nulitate act)am cerut ajutor judiciar.Deoarece nu m-am incadrat la termen cu procurarea actelor,s-a anulat procesul respectiv.Acum,dupa un an primesc o hartie de la instanta prin care sunt instiintata ca trebuie sa platesc taxa aceea de ajutor public.Este in regula?
Cel mai recent răspuns: ContSters363356 , utilizator 14:27, 14 August 2015
cred ca trebuie sa platiti taxa judiciara pentru alte cereri ..respectiv cele in care ati cazut in pretentii

poate a fost vreo cerere de interventie in interes propriu, vreo chemare in garantie, vreo reconventionala...in care partile respective au facut acceasi cerere de scutire


cum s-a 'anulat' procesul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru pentru o cerere reconventionala teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti -tot caut in codul civil si legea 146/1997 si nu sunt lamurita.: 1.O cerere reconventionala se taxeaza-se percepe taxa ... (vezi toată discuția)
Intervenientul în interesul pârâtului trebuie sã timbreze? leusan leusan Exista urm situatie. Un intervenient accesoriu in favoarea paratului este obligat de instanta la plata taxei de timbru egala cu a reclamantului,desi ... (vezi toată discuția)
Care este motivul respingerii actiunii ? cmgroup_08 cmgroup_08 sunt intr-un proces in calitate de debitor. am chemat in garantie o alta persoana. mi s-a admis cererea de chemare in garantie. nu am platit taxa de timbru pt ... (vezi toată discuția)