avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum pot achizitiona uscatorul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum pot achizitiona uscatorul

Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu uscator la etajul 4 care este perete in perete cu locuinta mea. As dori sa stiu care sunt pasi de urmat in vederea extinderii locuintei mele cu acest spatiu care nu mai este utilizat, decat ca spatiu depozitar.
Cel mai recent răspuns: edx , utilizator 13:16, 24 Iulie 2009
Da, de la proprietari cumapara fiecare particica - ei sunt titularii de drept al proprietatii respective.
:D chiar vorbiti serios? Si merg in corpore la notar sa faca actul de vanzare-cumparare pe cota-parte indiviza si apoi sa isi modifice si actul initial de vanzare-cumparare? Mai sa fie!!!!! Chiar credeti ca e realizabil asa ceva in practica?
Nu stiu, inca nu a venit nimeni la mine cu un astfel de act de proprietate pentru vreo amenajare. Asa m-am gandit ca ar fi logic. Pana la primul astfel de proprietar pe care o sa il intalnim doar speculam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul comun din jurul blocului fabbydesign fabbydesign buna ziua. pe un teren mare, s-a construit un bloc, si fiecare apartament din acel bloc are cota parte de teren din jurul blocului(care inseamna trotuar, ... (vezi toată discuția)
Cumpararea uscatoarelor din scara blocului aricostel2006 aricostel2006 Buna ziua.Puteti sa ma ajutati?Vreau sa imi fac..din cele trei spalatorii..care se afla la et.3..intre cele doua uscatorii,la blocurile vechi din Brasov,un ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului onet_felicia onet_felicia buna,as avea o intrebare, in anul 2008 am primit acordul de la toti vecinii ne a folosi uscatoria blocul,cum eram perete in perete am facut o noua usa si ... (vezi toată discuția)