avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura pentru iesire din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura pentru iesire din tara

Buna ziua, am o procura facuta la notariat in care fostul sot imi da voie sa calatoresc cu fetita pana la data de 31.12.2015 pe teritoriul Uniunii Europene. Eu acum vreau sa plec cu fetita in vacanta la bulgari, prezint procura in original si las la vama copie? Pentru ca de cate ori am mai iesit din tara, la vama procura mi-a fost oprita, si mie mi-ar mai trebui pana la sfarsitul anului, mai ales ca fostul sot in cateva zile pleaca din tara.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:45, 17 August 2015
Doamna, ziceti ca ati mai iesit din tara , cand ati mai facut-o cu ce ati iesit, pe aia ce scria ?
Cand ati fost la notar si tatal a declarat ca e de acord cu iesirile dvs, stiati ca o sa mergeti la bulgari si cand ? e, de aia notarul nu a trecut tara si perioada mai restransa.
eu nu cred ca va intoarce cineva de la vama, dar nici nu e imposibil.
ca ex eu am avut o astfel de declaratie in care erau insirate vreo 4-5 tari , dar nicio perioada sau o data limita si tot am trecut, asa ca mai conteaza si de cine dati.
Ultima modificare: Luni, 17 August 2015
gi-jane2, moderator
Nu stiam in ce perioada gasesc biletele pentru vacanta, sau daca este sigur Bulgaria sau Grecia. In afara de asta , a fost facuta si pentru cazul in care tatal doreste sa ma duc cu fetita la el, in perioada cat va fi plecat. In peroada cand am mai iesit a fost tot pentru vacanta, dar atunci am avut perioada trecuta si tara. Acum efectiv nu mai este acelasi lucru.
inca o data, daca aveti posibilitatea sa faceti alta, faceti ca sa nu aveti emotii sau mai rau, sa va strice vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)
Procura minor calatorie in strainatate Alexia 2014 Alexia 2014 Buna ziua tuturor! Am o nelămurire si anume: fetita mea (are cetatenie romana)va călători cu avionul pe ruta Roma-Londra însoțită de tatal ei(suntem ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport copil pe nume diferite nebuna_mica2007 nebuna_mica2007 Am o fetita de cinci ani care sa nascut in Romania,tatal maltez nefiind prezent la nastere am declarat copilul pe numele meu.Dupa un process de paternitate ... (vezi toată discuția)