avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Rea vointa, indiferenta, sfidare din partea ANAF
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Rea vointa, indiferenta, sfidare din partea ANAF

In ultimul timp ANAF ''impreuna'' cu multe directii de venituri din cadrul unor primarii,trimit somatii de plata,pun propriri pe salarii,blocheaza conturi bancare,...chiar daca a intervenit prescriptia de foarte mult timp.
Am impresia ca aceste institutii mizeaza pe lipsa de informatie a cetatenilor,altfel nu-mi pot explica cum se fac propriri pe salarii,blocari de conturi,...cand in multe din cazuri este vorba de amenzi din anii 1998-2010.
Cine ii protejeaza pe acesti oameni de astfel de smecherii?

Unde este principiul respectului si consideratiei fata de contribuabili?
Cel mai recent răspuns: marinicafarafrica , utilizator 17:38, 2 Iulie 2017
Daca aveti cont in banka , ei bine acesta da toate informatiile catre ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea cheltuielilor judiciare catre stat alinamariananistor alinamariananistor Buna seara ,am primit in 2013 urmatoarea; Judecatoria X Biroul executari Penale Catre Va facem cunoscut ca,prin sentinat penala nr... din data ... (vezi toată discuția)
Neplata primei transe a impozitului pe cladiri atrage executarea silita a sumelor datorate? ctm ctm Buna ziua! Ieri, 11.05.2014 am primit prin posta, de la Directia locala a finantelor o SOMATIE de plata a sumelor datorate ca impozit pe cladiri si mijloace ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu amenda rovinieta 2012. pot anula amenda? andreiionel andreiionel Am primit pe email ca am poprire pe contul de la ING sub acest mod. Stimate client, Va informam ca in data de 17.08.2015 pe contul/conturile ... (vezi toată discuția)