avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa personala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa personala

Buna seara,as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc sa depun cerere de insolventa personala.Stiu ca va intra in vigoare abia in decembrie dar imi este necesar de acum sa o depun.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionascum , utilizator 19:53, 17 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa invoc insolventa personala pe exceptie in proces civil?? aidu aidu Daca da, cum... si in ce situatie as putea invoca insolventa personala pe exceptie in proces civil?? (vezi toată discuția)
Masa credala/taxa de timbru judiciar rdrani2005 rdrani2005 Buna ziua, In declaratia de creante pentru admitereala inscrieri la masa credala pot fi trecute mai multe persoane pagubite in cerere si sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Intrare in pensie anticipata din somaj bvr bvr Buna seara! Puteți, va rog, sa imi spuneti daca se poate intra in pensie anticipată din șomaj? Si daca da, in ce mod este afectata pensia? Situatia este ... (vezi toată discuția)