avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare de drept- cazier- procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare de drept- cazier- procedura

Buna ziua,
Am fost condamnat la 9 luni cu suspendare si 2 ani de incercare. decizia a fost definitiva si irevocabila pe data de 24 oct.2012.
Credeti ca daca solicit acum cazierul judiciar, acesta va fi curat?
Daca nu, trebuie sa urmez anumite proceduri?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roby11 , utilizator 00:44, 19 August 2015
Serviciul cazier e obligat sa faca modificarile daca ma prezint la ei cu cerere si anexa? adica, daca ma trimit la instanta, sa ma conformez?
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2015
Roby11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept DumitruConstantin DumitruConstantin Am fost condamnat in iunie 2009 la pedeapsa de 2 ani si jumatate cu suspendare. Cand intervine reabilitarea? (vezi toată discuția)
Stergerea din cazier judiciar DUMITRULAURENTIU DUMITRULAURENTIU in data de 15.12.2009.am fost condamnat la 9 luni inchisoare cu suspendare conditionata cf.art.81,82 CP ptr.art.87/1 OUG 195/2002,74/1,a,c CP,76/1,dCP,71,64/a ... (vezi toată discuția)
Cazier- termen de incercare- reabilitare Mirel22 Mirel22 Buna ziua ! Am fost condamnat in octombrie 2012 la un 1 an si 6 luni cu suspendare pentru trafic de droguri si 2 ani de incercare . Sunt foarte nedumerit ... (vezi toată discuția)