avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Licentiat in drept sau licentiat in stiinte juridice?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Licentiat in drept sau licentiat in stiinte juridice?

Buna ziua.
Am o neclaritate,respectiv la terminarea facultatii de drept specializarea drept, pe diploma de licenta va scrie Licentiat in drept sau licentiat in stiinte juridice?
Am tot citit pe forumuri si unii spun ca pe diploma lor scrie Licentiat in drept iar altii Licentiat in stiinte juridice.
Exista o lege care reglementeaza aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: nn1953 , utilizator 12:38, 19 August 2015
Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, elibereaza diplome, la finalul anilor de studii, pe care scrie "licentiat in stiinte juridice".

Nu este "o lege care sa reglementeze aceasta situatie" , depinde de forma de organizare a Universitatii respective, de specializarile pe care le are fiecare Universitate in parte, precum si de materiile de specialitate/cursurile studiate in timpul facultatii.

Va trebui sa va interesati la secretariatul facultatii pe care o urmati.

p.s. eu pana acum nu am auzit sa existe diplome cu "licentiat in drept" ... dar, cine stie :)
multumesc de raspuns.eventual daca mai stie cineva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Drept ianos_roxana ianos_roxana Buna ziua. Urmand cursurile facultatii de stiinte economice si administratie publica , specializarea drept, as dori sa stiu in ce masura as putea sa lucrez ca ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura horeabortan horeabortan Stimati colegi, Va supun atentiei o speta si va rog sa imi mentionati opinia voastra. Sunt absolvent al Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu, ... (vezi toată discuția)