avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Penalizare utilitati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Penalizare utilitati

Locuiesc intr-o comuna aproape de oras si nu am platit o vreme apa, pentru ca am fost plecati. Este normal ca penalitatile sa depaseasca de zece ori suma de plata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:32, 19 August 2015
Valoarea penalitatilor lce se pot aplica la sumele cu titlu de restanta le gasiti in cuprnsul contractului incheiat cu furnizrul de apa local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalitati intretinere elenabrotoiu elenabrotoiu buna ziua mama este plecata iar garsoniera care o are este data la scadere a primit un plic in care scrie ca va fi data in judecata pentru ca are de plata ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere dana_m76 dana_m76 Buna ziua, as dori sa stiu daca se pot aplica penalitati la penalitati.Sunt la zi cu cheltuielile de intretinere,nu am mai avut restante de vreo 2 ani, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , va rog respectuos sa-mi spuneti daca o companie de ... catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua , va rog respectuos sa-mi spuneti daca o companie de furnizare a apei potabile sisteaza de totul apa rece la o asociatie de locatari care are debite ... (vezi toată discuția)