avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Buna ziua. Detin o masina cumparata acum 3 luni de zile cu toate actele in regula. Problema mea este ca acum vreau sa o inmatriculez si nu stiu daca rebuie sa scot un nou certificat fiscal si pe ce nume plus contractul de vanzare cumparare care stiam ca este valabil 30 d zile... Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Transcriere autoturism (posibile probleme) Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna ziua, Am cumparat un autoturism de la un tip din Bucuresti , dar cu numere de Maramures si acte de Maramures (al fostului proprietar) Am facut in ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal nu corespunde (ca data) cu contractul de v-c auto lct_adi lct_adi Buna ziua. In luna Septembrie/2012 am cumparat un autoturism din Germania pentru care am scos primele numere provizorii (rosii) .La sfarsitul aceleiasi luni ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism. .Alex .Alex Buna ziua, in data de 21.11.2018 am cumparat un autoturism inmatriculat in judetul galati cu asigurarea valabila/itp/etc.. , dupa ce am facut contractul de ... (vezi toată discuția)