avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare din imobilul proprietate personala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare din imobilul proprietate personala

Anul trecut am fost informata de fostii vecini ca o persoana care a fost tolerata in locuinta mea proprietate personala are carte de identitate la adresa respectiva.Am trimis petitii la mai multe autoritati locale pentru lamurirea acestui fapt intrucat respectivul nu are acceptul meu si nu poate dovedi cu nici un act dreptul de a detine buletin pe adresa casei mele.Raspunsurile de la autoritati au fost ca s-a respectat legea in cazul respectiv cartea de identitate fiind emisa pe baza declaratiei lui pe proprie raspundere ca locuieste acolo,data in prezenta agentului de politie.Eu locuiesc de 14 ani in alta localitate situata la 450 km de proprietatea mea si pentru a intra in spatiul actualului meu sot a fost necesar acceptul sau,dovada proprietatii ,etc.Care este calea cea mai simpla pentru anularea actului intocmit fara acceptul meu , ceea ce duce la incalcarea dreptului la proprietate.Mentionez ca respectivul a pus stapanire pe proprietatea mea, eu nu pot intra in locuinta intrucat a incuiat-o si nu raspunde la usa, este recalcitrant, distruge si cand incerc sa-l contactez telefonic am parte numai de injurii.Va rog sa ma indrumati pentru rezolvarea problemei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:27, 19 August 2015
Analizati oportunitatea formularii unei actiuni in evacuare la instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie ContSters15891 ContSters15891 VA ROG MULT DACA PUTETI SA MA AJUTATI LA URMATOAREA INTREBARE: AM ADRESAT O PETITIE CATRE CASA DE PENSII SECTOR 1. IN ACEASTA PETITIE AM TRECUT DOMICILIUL MEA ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea primirii in locuinta a unui tolerat evacuat prin ordin de protectie MarleneC MarleneC Va rog sa ma indrumati ce pasi legali exista - pana in clipa de fata am primit raspunsuri ABSOLUT CONTRADICTORII atat de la avocati cat si de la lucratori ai ... (vezi toată discuția)
Buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul ... (vezi toată discuția)