avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fotografiatul in parcuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fotografiatul in parcuri

Buna ziua,
As dori sa stiu cadrul legal prin care mi se interzice fotografiatul in parcuri. Azi, sotul meu a fost oprit de gardienii publici sa mai faca fotografii in parc. De mentionat este ca nu exista nici o inscriptie sau panou care sa indice ca fotografiatul este interzis.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:05, 19 August 2015
Nu cunosc sa existe o astfel de interdictie legala din moment este este vorba de un loc public.

Trebuia sa ii intrebati pe ei motivul pentru care va interzic si sa va indice textul de lege...

Dupa parerea mea este vorba de un abuz.

Problema este ca nu puteti obtine daune mari pentru asa ceva si e deranj destul de mare...mai ales ca fara avocat nu cred ca va puteti descurca intr-un astfel de proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu politie vasilica_fara_frica_de_nimica vasilica_fara_frica_de_nimica Buna ziua, Poate fi considerat un abuz in serviciu dezinformarea cu buna stiinta, continuat, in repetate randuri, de catre agenti ai politiei ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata magazinelor ! PaulBogdan PaulBogdan Am un magazin situat pe o cale de acces de cca 4m si, am mereu discutii cu anumite persoane care parcheaza in fata magazinului desi, exista parcare in ... (vezi toată discuția)