avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA

Sintem firma platitoare de tva inreg in ROI prestam servicii unei alte firme din Germania si Austria platitoare de TVa avind cod VALID

Factura pe care o intocmim o intocmim fara TVA
Intrebare: Eu firma care am prestat serviciul si am intocmit factura fara TVA am dreptul sa cer TVA de la statul roman ?
daca DA care sint procedurile ?

multumesc din suflet pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:53, 20 August 2015
Daca din decontul de TVA rezulta ca aveti TVA de rambursat, puteti sa solicitati rambursarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare servicii intracomunitare intre neplatitori de t.v.a. schumiholic schumiholic Buna ziua! O intreprindere individuala care este in momentul de fata platitoare de tva vrea sa presteze servicii IT catre o organizatie non-profit ... (vezi toată discuția)
Cerere rambursare tva ue AlexT. AlexT. Care este procedura de rambursare tva dintr-un stat membru UE? Am o factura din Italia emisa cu Tva?Cum recuperez acest tva? Cum se declara ? (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)