avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit forfetar noul Cod Fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit forfetar noul Cod Fiscal

Ce precizari mai sunt in noul Cod Fiscal (returnat la Parlament) despre impozitul forfetar? Caz punctual: un SRL, fara salariati, trei asociati - studenti, activitate minimala de servicii IT. Acum platim impozit pe dividente, la sfarsit de an si TVA si impozit - trimestrial.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:05, 20 August 2015
Intr-un proiect initial, dar nu in legea respinsa de presedinte, trebuiau platiti 1.500 lei pe trimestru daca nu ai niciun salariat, in plus fata de cei 3%.

Nu stiu cum va iesi acum din Parlament.
Ultima modificare: Joi, 20 August 2015
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect noul cod fiscal 2016 raser raser Am rasfoit prevederile Proiectului pentru Codul Fiscal Nou si si am deja nelamuriri. Un student din familie are un amarat de SRL, fara salariati. Se ... (vezi toată discuția)
Impozite: profit si dividende societate comerciala (srl) GEORGE RUBENS GEORGE RUBENS Cum se impoziteaza profitul obtinut de societatea comerciala (SRL) si dividentele asociatilor? (vezi toată discuția)
Tva si impozit pe venit pentru firma prestatoare de servicii it in ue alexgacichevici alexgacichevici Buna ziua, Recent am deschis un SRL-D (platitor de impozit pe venit in momentul de fata). Eu sunt administrator si unic partener si ofer servicii IT pentru ... (vezi toată discuția)