avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA neplatitor de tva
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA neplatitor de tva

Buna ziua,
PFA ,am contract de colaborare,ce declaratie depun la fisc,si ce impozite platesc ca angajat.Impozitul pe venit ,sanatate ,somaj sunt retinute la plata salariului de angajator sau trebuie sa le platesc eu dupa incasarea sa la sfarsitul lunii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: androceul1948 , utilizator 11:32, 26 August 2015
Va multumesc mult!Sunteti de mare ajutor pentru persoanele mai putin cunoscatoare in acest domeniuinC
Nu am inceput activitatea.Luni inchei contractul de colaborare si vad ce urmeaza .Am sa merg sa declar la fisc declaratia 220 si am sa indraznesc sa va contactez daca apar neclaritati .Multumesc ! Cu toata stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)
Declaratie 220 alex_element alex_element Buna seara, Conform prevederilor Codului Fiscal, care au modificat statutul intermediarilor in asigurari, in Ianuarie 2016 am fost nevoit sa infiintez un PFI ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia estimativa 220 adryali adryali buna ziua, as avea nevoie de o clarificare privind venitul estimat din declaratia 220 pentru un PFA - activitati comerciale. daca in anul precedent am ... (vezi toată discuția)